Na Svjetskom Kupu u Umagu održano je natjecanje u Parakarateu. Naš Stipe Barić - u kategoriji osoba sa downovim sindromom odličnom izvedbom kate "SOCHIN" osvaja zlatnu medalju.

- izvedbu kate "SOCHIN" možete pogledati fb stranic:  video

Čestitamo svim natjecateljima Parakaratea, a to su: naš Stipe Barić, Daniela Topić, Luka Mihetec, Jasmin Ćatić, Filip Nelović i najmlađi ali rekli bi jako VELIKI dječak Ivan Perković.

Čestitamo im svima i naš naklon do poda, kako njima - tako i roditeljima.

Moramo spomenuti još jednu veliku stvar. Pored navedenog natjecanja za Parakarate održan je i kamp za djecu sa posebnim potrebama u sklopu Svjetskog kampa za mlade. Navedeni kamp održao se uz inicijativu i organizaciju predsjednika Hrvatskog karate saveza osoba sa invaliditetom g. Danijela Kufnera, kao i zahvaljujući i velikoj susretljivosti Hrvatskog karate saveza i njihovom organizacijskom timu. 
Kroz tri dana naši treneri Željko Fiškuš i Stefan Cvetanovski te Kristijan Klarić KK HRVATSKI SOKOL vodili su treninge za gore navedene natjecatelje parakaratea, a također su im asistirali naši natjecatelji, a njihovi vršnjaci :Tonka Barić, Dino Huić, Ivan Kukić (ALFE) i Dominik Franjić iz KK Hvidra te je na taj način ostvarena vršnjačka potpora, socijalizacija i međusobno pomaganje.

Pozitivnog stava, nadamo se i sljedećim slicnim aktivnostima u koje bi uključili još više osoba sa posebnim potrebama, kao i više njihovih vršnjaka sa intencijom proširenja na međunarodnu razinu.

Također na natjecanju navedenom u naslovu
ispred našeg kluba nastupio je Dino Huić u kategoriji "U14" koja je oskupila 64 natjecatelja ali biva zaustavljen u prvom kolu od Talijanskog predstavnika.

 

Sve slike pogledajte u albumu na našoj fb stranici: slike

Umag, 05.07.2018.

Natjecanje koje se održava neposredno nakon WKF kampa, a koje je okupilo 74 države, gotovo sa svih kontinenata na kojem se prijavilo 1874 natjecatelja.

ALFE u katama predstavljali su:

Antonija Barić
- u prvom kolu pobjeđuje natjecateljicu iz Rusije 5:0, dok u drugom kolu biva zaustavljena od Talijanske natjecateljice (ukupno 25 natjecateljica).

Ivan Kukić
- u prvom kolu pobjeđuje Litvanca, drugo kolo pobjeđuje Engleskog predstavnika, no u trećem kolu biva zaustavljen od Indijskog predstavnika. Priliku za osvajanje medalje dobiva kroz repasaž, no gubi od Bjeloruskog natjecatelja. Od ukupno 30 natjecatelja Ivan je zauzeo 7. Mjesto

Nije bilo lako, puno natjecatelja uz dosta visoke temperature.

Čestitamo našim ALFAMA!

 

Sve slike pogledajte u albumu na našoj fb stranici: slike

Zahvaljujemo se svima koji su i ove godine omogućili da naše druženje bude na zavidnom nivou...
Hvala svima na odličnom i velikom poslu spravljanja roštilja, na prekrasnim kolačima i tortama, na ''klempama'' sa znakom Mercedesa (nećemo reći od kud su i od koga ) 
Djeca su Vam/nam odlična... Roditelji također...
Pohvaljujemo originalnu ideju '' Zip line by Čajko'' - bit će on dobro - šta je to za njega par sati natezanja..

A za dalje pogledajte album na našoj fb stranici: slike. Isprika jer ima samo toliko slika, bilo nam je baš dobro... 

U našoj dvorani svima su redom pokazali;

Marko Jevak, Lučić Kristijan, Fran Mudić, Nikola Marjanović, Karlo Hostić, Lorena Mišćin, Tanković Marin i Marko, Anja Mesarek i frendica njena Elena Vencl, Polundak Tin i Jakov, Leon Benčić i Luka Kodrnja.

Priču smo otvorili, za žuti položili!!!

Hvala našem asistentu Kodrnji na zagrijavanju ekipe.

Ispitivači & treneri:
Željko Fiškuš, Zoran Horina i Domagoj Čajko.

 

:Sve slike s polaganja pogledajte u albumu na našoj fb stranici: slike

Slogan je kojim je u nedjelju na zagrebačkom Jarunu predstavljen 50 milijuna kuna vrijedan Javni poziv: ''Uključivanja djece i mladih u riziku od socijalne isključenosti te osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz šport''.

Javni poziv predstavili su; državna tajnica za šport Janica Kostelić, izaslanica predsjednika Hrvatskog sabora Ljubica Lukačić, izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića, ministar rada i mirovinskoga sustava Marko Pavić u pratnji državne tajnice Katarine Ivanković-Knežević i u ime Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku državna tajnica Margareta Mađerić.

No nisu samo gore navedene ''Face'' bile, bili smo i mi.Tko je mogao, došao je. Jurilo se sa natjecanja, oblačilo kimona, skidale se čarape... samo da bi bili tu, pomogli i pokazali svim ostalima kako mi radimo ne samo u dvorani, već svojim ponašanjem i izvan nje.

Naš Downić Stipe kao i Toma (cerebralna) su zapravo naše ''FACE'' – Stipe je demonstrirao svim posjetiteljima kate, dio borbi, te kao i Toma aktivno sudjelovao sa svima tijekom cijelog događanja. Imali smo svoj info pult i djelatnike Centra za krim vještačenje na čelu sa gosp. Mindumom – gdje smo glumeći ''CSI'' uzimali otiske i poklanjali kao uspomenu na jučerašnji dan. Pohvala voditelju Franji Riđanu koji je cijeli program je vodio u opuštajućem, zabavnom tonu te je djeci kao i roditeljima bilo jako zabavno i nimalo dosadno.

Zahvaljujemo se svima koji su nas pozvali da sudjelujemo, ako Vas nije strah zovite nas opet.
Jer to smo mi, ALFE!

:Sve slike s Jaruna pogledajte u albumu na našoj fb stranici: slike

Posjeta stranici

823901
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
130
268
1103
481537
4990
9478
823901

Trenutni posjetitelji

Imamo 29 gostiju i nema članova online