LIGA BORBE

U nedjelju 04.03.2018. u dvorani u Dubravi
održan je 3., a ujedno i zadnji turnir za školsku ligu u borbama 17/18.

REZULTATI:

IVONA SAMBOL - 3. mjesto - učenice, teška
IVA MARKOVIĆ - 3. mjesto - ml.kadetkinje, srednja
DAVID SMOLIĆ - 3. mjesto - kadeti, teška

(Naši borci koji su nastupali na vise kola: Fran Mudrić, Nikola Marjanović, Marko Kodrnja, Tonka Jevak, Viktorija Perić, Filip Šviglin, Ivano Sambol, Šimun Sokol, Dominik Potočki i Sara Benić)

Posljednji turnir, koji je za nase naše natjecatelje, kako za starije tako i za one koji su se tek uključili u sustav natjecanja, bio je relativno blizu sa malo vremena za još više uvježbavanja.

Ipak, na posljednjem kolu, nasi novi - mladi borci pokazali su značajniji napredak naspram svojih pocetaka, pa su takoder na zadnjem kolu bili vidljivi odlučniji stavovi u svojim borbama, ostvarivali su i prve pobjede koje su ih nosile dalje, ali porazi koji su sastavni dio svakog sporta.

Pokazali su srce i hrabrost i ponosni smo na svakog od njih. Prije svega Čestitam na hrabrosti svima, te Hvala na povjerenju ukazanom nama trenerima.

Mi ćemo se potruditi da vas što bolje pripremimo za buduća natjecanja u želji da se vaš trud nagradi medaljama do koji ćete sami doći i dalje marljivim radom i treniranjem.

Ne možemo, a da ne spomenemo i roditelje koji su bili podrška cijelo vrijeme uz originalni uradak tate Ivan Kodrnja za "banner".

Rezultate i poredak pogledajte na :http://karate-zg.hr/karateliga.php?n=77

Sve slike s natjecanja pogledajte u albumu na našoj fb stranici: slike 

 

Posjeta stranici

992069
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
282
532
2070
646875
9256
15965
992069

Trenutni posjetitelji

Imamo 20 gostiju i nema članova online