Slogan je kojim je u nedjelju na zagrebačkom Jarunu predstavljen 50 milijuna kuna vrijedan Javni poziv: ''Uključivanja djece i mladih u riziku od socijalne isključenosti te osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz šport''.

Javni poziv predstavili su; državna tajnica za šport Janica Kostelić, izaslanica predsjednika Hrvatskog sabora Ljubica Lukačić, izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića, ministar rada i mirovinskoga sustava Marko Pavić u pratnji državne tajnice Katarine Ivanković-Knežević i u ime Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku državna tajnica Margareta Mađerić.

No nisu samo gore navedene ''Face'' bile, bili smo i mi.Tko je mogao, došao je. Jurilo se sa natjecanja, oblačilo kimona, skidale se čarape... samo da bi bili tu, pomogli i pokazali svim ostalima kako mi radimo ne samo u dvorani, već svojim ponašanjem i izvan nje.

Naš Downić Stipe kao i Toma (cerebralna) su zapravo naše ''FACE'' – Stipe je demonstrirao svim posjetiteljima kate, dio borbi, te kao i Toma aktivno sudjelovao sa svima tijekom cijelog događanja. Imali smo svoj info pult i djelatnike Centra za krim vještačenje na čelu sa gosp. Mindumom – gdje smo glumeći ''CSI'' uzimali otiske i poklanjali kao uspomenu na jučerašnji dan. Pohvala voditelju Franji Riđanu koji je cijeli program je vodio u opuštajućem, zabavnom tonu te je djeci kao i roditeljima bilo jako zabavno i nimalo dosadno.

Zahvaljujemo se svima koji su nas pozvali da sudjelujemo, ako Vas nije strah zovite nas opet.
Jer to smo mi, ALFE!

:Sve slike s Jaruna pogledajte u albumu na našoj fb stranici: slike

Posjeta stranici

960304
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
100
253
599
617739
5989
15257
960304

Trenutni posjetitelji

Imamo 8 gostiju i nema članova online