Na Svjetskom Kupu u Umagu održano je natjecanje u Parakarateu. Naš Stipe Barić - u kategoriji osoba sa downovim sindromom odličnom izvedbom kate "SOCHIN" osvaja zlatnu medalju.

- izvedbu kate "SOCHIN" možete pogledati fb stranic:  video

Čestitamo svim natjecateljima Parakaratea, a to su: naš Stipe Barić, Daniela Topić, Luka Mihetec, Jasmin Ćatić, Filip Nelović i najmlađi ali rekli bi jako VELIKI dječak Ivan Perković.

Čestitamo im svima i naš naklon do poda, kako njima - tako i roditeljima.

Moramo spomenuti još jednu veliku stvar. Pored navedenog natjecanja za Parakarate održan je i kamp za djecu sa posebnim potrebama u sklopu Svjetskog kampa za mlade. Navedeni kamp održao se uz inicijativu i organizaciju predsjednika Hrvatskog karate saveza osoba sa invaliditetom g. Danijela Kufnera, kao i zahvaljujući i velikoj susretljivosti Hrvatskog karate saveza i njihovom organizacijskom timu. 
Kroz tri dana naši treneri Željko Fiškuš i Stefan Cvetanovski te Kristijan Klarić KK HRVATSKI SOKOL vodili su treninge za gore navedene natjecatelje parakaratea, a također su im asistirali naši natjecatelji, a njihovi vršnjaci :Tonka Barić, Dino Huić, Ivan Kukić (ALFE) i Dominik Franjić iz KK Hvidra te je na taj način ostvarena vršnjačka potpora, socijalizacija i međusobno pomaganje.

Pozitivnog stava, nadamo se i sljedećim slicnim aktivnostima u koje bi uključili još više osoba sa posebnim potrebama, kao i više njihovih vršnjaka sa intencijom proširenja na međunarodnu razinu.

Također na natjecanju navedenom u naslovu
ispred našeg kluba nastupio je Dino Huić u kategoriji "U14" koja je oskupila 64 natjecatelja ali biva zaustavljen u prvom kolu od Talijanskog predstavnika.

 

Sve slike pogledajte u albumu na našoj fb stranici: slike

Posjeta stranici

923373
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
163
115
712
581447
7820
11813
923373

Trenutni posjetitelji

Imamo 3 gostiju i nema članova online