20.10.2018.

Ovoga vikenda kataši Karate kluba Alfa sudjelovali su na iznimno jakom međunarodnom karate natjecanju Hungarian Openu koji se održavao u Budimpešti. Natjecanje je okupilo preko 1000 natjecatelja iz više od 97 klubova.

Za Karate klub Alfa nastupili su: Antonija Barić, Ivan Kukić, Dino Huić i Erik Šoper koji su osvojili čak četiri medalje - 1 zlato, 1 srebro i 2 bronce.

ANTONIJA BARIĆ je u kategoriji 10 godina ostvarila dvije pobjede nakon čega gubi polufinalni meč. Kasnije odličnim nastupom uvjerljivo pobjeđuje u meču za brončanu medalju. Antonija je još nastupila u kategoriji 11 godina gdje je ostvarila dvije pobjede i dva poraza.

IVAN KUKIĆ je u kategoriji 10 godina osvojio zlatnu medalju nakon četiri uvjerljive pobjede. U starijoj kategoriji nažalost nije uspio ostvariti rezultat.

DINO HUIĆ je imao izuzetno dobre nastupe koji su rezultirali osvajanjem srebrne medalje u kategoriji 12 godina u kojoj nakon tri pobjede i tijesno izgubljenog finalnog meča rezultatom 3:2 dolazi do medalje. I u starijoj kategoriji Dino uspjeva pokazati svoju kvalitetu osvajanjem brončane medalje nakon tri pobjede i jednog poraza.

ERIK ŠOPER nastupao je u kategoriji 13 godina i kategoriji kadeta no usprkos dobrim nastupima ovoga puta nije uspio doći u borbu za medalje.

Svakako treba spomenuti i veliku podršku koju je našim natjecateljima pružio Stipe Barić

Ovim rezultatima kataši Karate kluba Alfa potvrđuju svoju kvalitetu i dobru formu koju konstantno pokazuju na domaćoj i međunarodnoj karate sceni.

 

Sve slike pogledajte u albumu na našoj fb stranici: slike

Posjeta stranici

923378
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
168
115
717
581447
7825
11813
923378

Trenutni posjetitelji

Imamo 8 gostiju i nema članova online